Hester Vis Kinesioloog

voor wie

Omgaan met stress bij

hooggevoeligheid en faalangst.

Misschien herken je dit wel? Je voelt je vaak angstig, te gevoelig en niet stevig genoeg in je schoenen staan. Je past je aan en trekt je terug in je eigen wereldje om daar je dingen te doen. Je twijfelt of je ooit goed genoeg zult zijn zoals je bent. Intensief contact met anderen vind je vaak moeilijk, alleen met mensen waar je niet bang voor bent is het fijn om samen te zijn, te werken en komt het beste in je naar boven. Omdat je zo zoekende bent lukt het vaak niet dingen waar je aan begonnen bent af te maken. Hierdoor voel je je vaak teleurgesteld en te neergeslagen. Omdat je te veel met ‘hun’ ogen naar jezelf kijkt, ga je automatisch vergelijken, uit angst niet geaccepteerd te worden of niet goed genoeg te zijn zoals je bent. Als je zoveel stress en druk ervaart en het gevoel hebt de grip kwijt te zijn, is het moeilijk dicht bij jezelf te blijven.


Klik nu hier voor 3 waardevolle tips

/https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/3waardevolletips/

Van stress gaan je ‘uit’ en sla je op tilt. Je kan met eenvoudige oefeningen daar wat aan doen; waar je ook bent. Hierdoor kom je weer bij jezelf, kan je weer nadenken en en je eigen stroom weer voelen. Waardoor je meer op jezelf kunt vertrouwen.

Kinesiologie heeft geholpen bij:

Stressvermindering m.b.t.:

(faal)angst  –  weinig zelfvertrouwen  en eigenwaarde  –   hooggevoeligheid  –  traumaverwerking  –   geboortetrauma   –  boosheid  –  slaapmoeilijkheden  – pesten of gepest worden  –  leermoeilijkheden (dyslexie, dyscalculie) – niet goed kunnen concentreren  – in het algemeen niet lekker in je vel zitten

Bel of mail voor een kennismakingssessie

waarin je waardevolle tips krijgt en mijn manier van begeleiden kunt ervaren. We kunnen op deze manier verhelderen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/kennismakingssessie/

Ondersteuning bij kanker

kinesiologie kan ondersteunend zijn bij

de volgende hulpvragen:

Zie ook de folder.

Kinesiologie kan in de verschillende fases van het ziekteproces  ondersteuning bieden. Hierbij kan gedacht worden aan  de volgende thema’s:     

Stressvermindering bij emoties, zoals  angst, boosheid en machteloosheid

Omgaan met de onzekerheid en de stress rondom de diagnose

Omgaan met de ziektegevolgen

Hevig verzet tegen medicatie (fysiek, emotioneel en/of mentaal)

Verhoging van zelfvertrouwen  en eigenwaarde

Door middel van ‘spiertesten’, raadplegen we het lichaam en kan duidelijk worden wat remmend en wat motiverend werkt.
Inzicht kan worden verkregen in o.a. de individuele primaire basisbehoeften, belemmerende overtuigingen en emotionele patronen aan de hand van een zorgvuldig opgebouwd protocol. Stressverminderingstechnieken zorgen voor afname van de spanning. Deze oefeningen kunnen ook thuis worden gedaan. Door minder stress te ervaren wordt het afweersysteem minder belast en kan de veerkracht toenemen.

Bel of mail voor een kennismakingssessie on line

https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/kennismakingssessie/

De consulten hebben geen medisch karakter. Maar het helpt bij het omgaan met de stress die er bij komt kijken. Afhankelijk van de aard van de klachten is gebleken dat een traject van gemiddeld 6 behandelingen gedurende 12 weken meestal voldoende is om een goed resultaat te bereiken. Toegepaste kinesiologie wordt niet gebruikt om medische diagnoses te stellen of medicijnen uit te testen. Het is bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg in gezet te worden. 

Ik ben aangesloten bij het oncologienetwerk Arnhem-noord

http://www.oncologienetwerkarnhemnoord.nl

Het is heel belangrijk eerst met klachten langs de huisarts of specialist te gaan.