Hester Vis Kinesioloog

voor wie

Stressmanagement en faalangst.

Herken je dit?  

Je voelt je vaak angstig, te gevoelig en niet stevig genoeg.

Je verkrampt als je wilt vertellen wat je ergens van vindt. Je voelt veel onrust in je hoofd, alsof je brein niet naar behoren functioneert. Je bent zo streng voor je zelf dat het eigenlijk nooit goed genoeg is. Een ander doet het voor je gevoel eigenlijk altijd beter doet. .

Je past je aan en trekt je terug in je eigen wereldje om daar je dingen te doen. Je twijfelt of je ooit goed genoeg zult zijn zoals je bent. Intensief contact met anderen vind je moeilijk, alleen met mensen waar je niet bang voor bent is het fijn om samen te zijn of samen te werken. Alleen dan komt het beste in je naar boven. Omdat je zo zoekende bent, je zelf bijna altijd onder druk zet en vaak te hoge verwachtingen hebt, lukt het vaak niet dingen waar je aan begonnen bent af te maken. Hierdoor voel je je teleurgesteld en te neergeslagen.

Omdat je te veel met ‘hun’ ogen naar jezelf kijkt, ga je automatisch vergelijken, uit angst niet geaccepteerd te worden of niet goed genoeg te zijn zoals je bent.

Als je zoveel stress en druk ervaart en het gevoel hebt de grip kwijt te zijn, is het moeilijk dicht bij jezelf te blijven.

Klik hier alvast voor 3 waardevolle tips:

Voor meer rust in je hoofd en rust in je lijf. Snel en eenvoudig weer helder en gefocust.

https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/3waardevolletips/

Wil je meer leven vanuit wat er echt in je om gaat, meer vanuit je hart in beweging komen? Stap voor stap dichter bij jezelf komen, levendig en onbevangen. Met alles erop en eraan? Moeiteloos jezelf zijn. Precies zoals jij bent. Cooking all your burners.

Zodat je niet meer op je tenen hoeft te lopen. Je je niet meer anders voor hoeft te doen dan je bent. Jij jezelf weer met gemak bij elkaar kunt rapen als je je toch uit het veld geslagen bent. Je meer kunt luisteren naar je gevoelens en daar handen en voeten aan kunt geven. Je uitgerust raakt en meer rust in je hoofd en in je lijf krijgt.


Klik nu hier voor 3 waardevolle tips

/https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/3waardevolletips/

Van stress gaan je ‘uit’ en sla je op tilt. Je kan met eenvoudige oefeningen daar wat aan doen; waar je ook bent. Hierdoor kom je weer bij jezelf, kan je weer nadenken en kan je de stroom van uit je hart weer voelen. Waardoor je weer kunt vertrouwen op je eigen natuur.

Ik begeleid in mijn praktijk hooggevoelige vrouwen en kinderen met faalangst die veel stress en druk ervaren, zich vaak niet stevig genoeg voelen en juist niet op zichzelf durven vertrouwen.

Door hen meer in contact te brengen met wat er van binnen leeft en de stress die zij ervaren te verminderen, kunnen zij meer leven vanuit hun hart. Dichter bij zichzelf, levendig en onbevangen. Met creativiteit en verbeeldingssvermogen.

Kinesiologie heeft geholpen bij:

Stressvermindering m.b.t.:

(faal)angst  –  weinig zelfvertrouwen  en eigenwaarde  –   hooggevoeligheid  –  traumaverwerking  –   geboortetrauma   –  boosheid  –  slaapmoeilijkheden  – pesten of gepest worden  –  leermoeilijkheden (dyslexie, dyscalculie) – niet goed kunnen concentreren – buikpijn  – niet lekker in je vel zitten

Bel of mail voor een gratis kennismakingssessie

waarin je waardevolle tips krijgt en mijn manier van begeleiden kunt ervaren. We kunnen op deze manier verhelderen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/gratiskennismakingssessie/

Ondersteuning bij kanker

kinesiologie kan ondersteunend zijn bij

de volgende hulpvragen:

Zie ook de folder.

Bel of mail voor een gratis kennismakingssessie

https://kinesiologiepraktijk-hestervis.nl/gratiskennismakingssessie/

De consulten hebben geen medisch karakter. Afhankelijk van de aard van de klachten is gebleken dat een traject van gemiddeld 6 behandelingen gedurende 12 weken meestal voldoende is om een goed resultaat te bereiken. Toegepaste kinesiologie wordt niet gebruikt om medische diagnoses te stellen of medicijnen uit te testen. Het is bij uitstek geschikt om naast de reguliere gezondheidszorg in gezet te worden. 

Ik ben aangesloten bij het oncologienetwerk Arnhem-noord

http://www.oncologienetwerkarnhemnoord.nl

Het is heel belangrijk eerst met klachten langs de huisarts of specialist te gaan.